Кошик
1057 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробити замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено у найближчий робочий день.

Інтернет-магазин корисних покупок
+380 (66) 328-58-97
Додати відгук
  • Маринатор вакуумний битовий 9 хвилин для маринування м'яса, риби, грибів, овочів

    • Немає в наявності
    • Код: C013

    899 ₴

    +380 (66) 328-58-97
    повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
    Маринатор вакуумний битовий 9 хвилин для маринування м'яса, риби, грибів, овочів
    Немає в наявностіМаринатор вакуумний битовий 9 хвилин для маринування м'яса, риби, грибів, овочів
    899 ₴
    +380 (66) 328-58-97
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення

    Соковитий і ароматний шашлик повинен маринуватися не менше трьох годин. Але бувають ситуації, коли Ви вирішили зібратися на природу досить несподівано і у Вас немає в запасі цих трьох годин. У цьому випадку, Вас виручить один невеликий, але дуже корисний пристрій – маринатор 9 хвилин! Він впорається з маринуванням м'яса і овочів набагато швидше, збереже аромат і корисні властивості продуктів, просочить їх соком і зробить набагато смачніше і апетитніше.

     

    Для того, щоб замаринувати що-небудь, необхідно додати продукт разом із заздалегідь приготовленим маринадом у відсік маринатора 9 хвилин. Завдяки вакууму, який утворюється у відсіку і постійному обертанню, продукт, будь то м'ясо, риба або овочі, повністю просочується маринадом.

     

    Додаткова перевага використання маринатора 9 хвилин полягає в тому, що в ньому можна не тільки маринувати продукти, але і зберігати їх в холодильнику. Зручний контейнер не займає багато місця в холодильнику і надовго зберігає свіжість і соковитість продуктів.

     

    У чому секрет використання маринатора?

    Насправді все елементарно просто: помістивши всі необхідні продукти в контейнер, спеціальний насос викачує з нього повітря, тим самим створюючи всередині контейнера вакуум. Це покращує розщеплення волокон тканин продукту, внаслідок чого вони краще просочуються маринадом. В результаті, Ви отримуєте рівномірно замариновані продукти, витративши всього 9 хвилин!

     

    Характеристики:

    • Матеріал: пластик; 
    • Параметри (Д/Ш/В): 22х23х19 см; 
    • Довжина шнура: 144 см; 
    • Потужність: 7 Вт; 
    • Напруга: 220 В;
    • Об'єм: 2.5 л;
    • Вага: 1,9 кг;
    • Гарантія: 14 днів.

     

    Комплектація: маринатор 9 хвилин, насос, інструкція. 

     

    Рецепти страв для маринатора 9 хвилин:

    1. Готуємо мариновану капусту.

    Нашатковану капусту з морквою, складаємо в контейнер. Заливаємо розсолом:

    ·          стакан води,

    ·          чверть склянки олії,

    ·          третину склянки оцту,

    ·          сіль,

    ·          цукор,

    ·          перець,

    ·          лавровий лист,

    ·          можна додати часник.

    Розсіл бажано підігріти, щоб сіль і цукор розчинилися.

    Закрийте контейнер кришкою. Насосом відкачуємо повітря не менше 12 разів, при створенні вакууму, кришка на контейнері перестане відкриватися. Включаємо тумблер на задній панелі Маринатор в положення I

    Поєднуємо виступаюче ребро контейнера з виїмкою на нижній частині Маринатор. І натискаємо кнопку ON. Процес пішов. Через 9 хвилин Маринатор автоматично зупиняється. При бажанні можна його відключити раніше кнопкою OFF.

    Після зупинки, відкриваємо контейнер, капуста готова!

     

    2. Мариноване м'ясо

    Яловичина, печериці, цибуля, болгарський перець і спеції. Все нарізаємо на шматочки і кладемо в контейнер. 

    Маринатор все сумлінно перемішати. М'ясо замариновано обсмажуємо на сковорідці гриль.

    Приємного апетиту!

    На наш погляд яловичину потрібно маринувати пару разів по 9 хвилин.

    Для риби або курки цілком досить 9 хвилин.


    3.  Тепер беремо курячі стегенця, зелень, лук, грушу, сир, сметану і спеції

    Укладаємо все в Маринатор. Маринуємо 9-18 хв. За бажанням можна запустити Маринатор 2 рази

    Запікаємо курку. М'ясо дуже соковите і ніжне.

     

    4. Картопля. Беремо картоплю, ложка олії і спеції для картоплі.

    Маринуємо 9 хвилин, все змішалося і просочилося. Запікаємо.

    Можна вечеряти!

     

    5. Маринуватимемо огірочки.

    Укладаємо усі продукти в маринатор, маринуємо 9 хвилин. охолоджуємо в холодильнику півгодинки. Готово!

     

    З допомогою маринатор 9 хвилин ви можете замаринувати цвітну капусту, рибу, гриби, курку, м'ясо і овочі. Фантазуйте!

     

    Основні атрибути
    ВиробникSupretto
    Країна виробникКитай
    Споживана потужність7 Вт
    Об`єм2.5 л
    СтанНовий
    Додаткові функції і характеристики
    Спосіб створення вакуумумеханічний
    Комплектація
    Вакуумний насос (помпа)Так
    Користувальницькі характеристики
    Гарантія14 днів
    • Ціна: 899 ₴

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner